به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی، یوسف بیدخوری امروز 29 بهمن ماه 1398 با اعلام این خبر افزود: «دوره آموزشی آشپزی عمومی ایرانی براساس استاندارد به مدت 220 ساعت برگزار شده است.»
او با قدردانی از استادان این دوره آموزشی اظهار کرد: «افراد در این دوره آموزشی به صورت عملی نیز تجربه میکنند.»
بیدخوری تصریح کرد: «نخستین بار دوره های آموزشی را در هتل هایی برگزار کردیم که سابقهای طولانی در تنوع و کیفیت غذا دارند.»
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسانرضوی یادآورشد: « امروز گردشگری غذا اهمیت زیادی پیدا کرده و یکی از زمینه هایی است که می تواند در جذب و ماندگاری زائر و گردشگری در استان موثر باشد.»
او با بیان این که هنوز بیشتر هتل ها تنوع لازم را ندارد، گفت: «تنوع غذا و خدمات از مسائلی است که باید هنوز در هتلهای استان افزایش پیدا کند.»
بیدخوری افزود: «با توجه به این که دوره های آموزشی هتل بین المللی قصر طلایی با نظم برگزار می شود، از این اقدام قدردانی می کنیم.»
او اظهارکرد: «با برگزاری این دوره آموزشی، برنامه های غذایی هتل ها و تاسیسات گردشگری توسعه خواهد یافت.»
هم چنین زهره فائقی مدرس این دوره آشپزی در مراسم اختتامیه اظهار کرد: «با۱۱ سال سابقه تدریس در اموزشگاه های فنی و حرفه ای خوشحالم که اکنون در مجموعهای آموزشی زیر نظر اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آموزش را انجام داده ام.
او ادامه داد: «در این دوره آموزشی غذاهای ایرانی مناطق مختلف از جمله گیلان، مازندران، کردستان، اصفهان، شیراز، یزد، خراسانشمالی، خراسانرضوی و خراسانجنوبی تدریس شده است.»
فائقی با بیان اینکه هنرجویان به صورت هدفمند در کلاس های آموزشی شرکت کرده بودند، تصریح کرد: «برخی از افراد شرکتکننده از شهرستان های استان بودند که موجب توسعه آشپزی و گردشگری غذا در شهرستان ها نیز خواهند شد.»
او تصریح کرد: «در این دوره آموزشی براساس تقاضای هنرجویان غذاهای ملل نیز تدریس شد.»
انتهای پیام/